Brovst Seniorklub mødes en flok initiativrige ældre hver tirsdag til hyggeligt samvær og kortspil. Klubben har godt 40 medlemmer, hvoraf de ca 20 er aktive og mødes hver tirsdag i Brovst IF's lokaler i Sport & Kulturcentrer Brovst, fortæller Edith Juul der er konstitueret formand for klubben.

Vi bliver ældre, og det er naturligt, at der er perioder, hvor man ikke er så aktiv, fortæller hun, og påpeger, at der er plads til mange flere og gerne nye medlemmer.

Hvis der er nogle der har tid til overs tirsdag formiddag, så er der både kortspil, domino og gymnastik på programmet.

Tirsdag den 16. oktober afholder klubben frokost med stegt flæsk og persillesovs efter hyggetimerne, og det vil være et godt tidspunkt at komme og være med, hvis man har lyst.

- Vi har aftalt med Sport & Kulturcenter Brovst, at alle der er medlemmer af Brovst Seniorklub eller som melder sig ind den dag, får rabat på maden, smiler Edith Juul tilfreds, og tilføjer; man er selvfølgelig også velkommen til at komme og spise, selvom man ikke vil være medlem. Bare man husker at tilmelde sig til hallen senest mandag.

Af klubbens andre arrangementer hen over året kan nævnes, bankospil om Mortens anden, julefrokost, busture til seværdigheder i Nordjylland, foredrag med interessante foredragsholdere, bl.a. kommer Flemming Retbøll kendt fra TV2 Nord på besøg i februar måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...