Flere end 2.000 gæster lagde vejen forbi

BROVST: Med en veloverstået messe bag sig kan arrangørerne konkludere, at årets Brovst Messe er forløbet yderst tilfredsstillende med et meget pænt besøgstal og flere nye tiltag, som er lykkes.

- Vi havde 800 gæster lørdag og godt 50 procent flere om søndagen, så vi havde samlet godt 2.000 gæster, som vi på forhånd havde håbet, fortæller Lars Kaldal Simonsen, leder af Sport & Kulturcenter Brovst.

- Vi synes, det er gået godt, selv om der er nogle ting, man bagefter gerne ville have gjort anderledes, men sådan er det, når man prøver nye ting, siger han om messen, der er arrangeret af Skovsgaard Boldklub, Skovsgård-Brovst KFUM, Brovst IF, Tranum GF og Arentsminde IF.

Der var også nye tiltag, der lykkedes.

- Vi havde lavet om på opstillingen og flyttet en del af underholdningen væk fra scenen og ud på torve, fordi det påvirker hele messen, når der er underholdning på scenen, forklarer Lars Kaldal Simonsen

Derfor var blandt andet musik og dans, smagsprøver samt præsentation af den nye Han Herred bog flyttet ud på torvene.

Messen har været en del af områdets liv siden 1973 og gik i en årrække på skift mellem Skovsgaard og Brovst.

- Og vi er helt sikkert klar med en ny messe om to år igen efter den opbakning, vi har fået fra udstillere og fra publikum. Vi har allerede fået henvendelser fra udstillere, som ikke var med i år, men som er interesserede i at være med næste gang, oplyser Lars Kaldal Simonsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...