Udstilling af kunstværker frem til 1. marts

PANDRUP: Kunstgruppen Silikone udstiller kunst på rådhuset på Lundbakvej i Pandrup for tredje år i træk. Fredag 18. januar var der fernisering, og Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget åbnede udstillingen.

I sin åbningstale kom hun ind på vigtigheden af det fællesskab, som kunstgruppen Silikone har omkring kunsten.

- Jeg tror faktisk også, at det fællesskab går ud over kunsten, og det er vigtigt. For mig fører fællesskab nemlig til omsorg. At være en del af et fællesskab er vigtigere, end vi tror, sagde hun.

- Et fællesskab kan udvikle os, give os input, ja give os livskvalitet, men på den lange bane fører det alt sammen til omsorg for hinanden. Og intet menneske fortjener at blive sat udenfor omsorg. Så derfor også et cadeau til jer, at I favner hinanden i det fællesskab som i er en del af, sagde Helle Bak Andreasen.

Silikone er en lokal forankret forening i Jammerbugt Kommune, men har også medlemmer udenfor.

- I kunstgruppen er der både plads til den erfarne kunstner og den, der ikke har så mange erfaringer bag sig, fortæller formanden for gruppen Gerda Tranberg.

Det er foreningens formål at være rammen om arbejdende grupper, så som maling, tekstildesign, croquis og kunsthistorie, så medlemmerne ved hjælp af inspiration fra hinanden, undervisning fra egne rækker eller udefra, kan udvikle sine kunstneriske udtryksmåder.

Udstillingen kan ses indtil 1. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...