Lokalrivaler i kamp om point i fodboldens serie 3 på lørdag

SKOVSGAARD: Der er lagt op til et vaskeægte lokalopgør og samtidig topopgør, når Skovsgaard B i fodboldens serie 3 får besøg af Trekroner IF lørdag klokken 14.

Der er endnu ikke blevet scoret mod Skovsgaard i sæsonens to første kampe, der har indbragt fire point til værterne, og heller ikke Trekroner har prøvet at tabe endnu, men må nøjes med to point efter to uafgjorte kampe.

- Det bliver en spændende og vigtig kamp for begge klubber. Vi har ikke tabt, og det har Trekroner heller ikke, og med ambitioner om at være med, hvor det er sjovt, så skal der hænges i, siger Jesper Christiansen, træner for Skovsgaard.

- Jeg har en stærk fornemmelse om, at vi nok skal få de tre point, hvis vi har samme indstilling som i de to foregående kampe, hvor vi har spillet disciplineret og vist noget rigtig fint angrebsfodbold, siger han og opfordrer til opbakning fra hjemmepublikummet.

I forvejen er der et tæt forhold mellem de to klubber, da de samarbejder på ungdomssiden.

Skovsgaard andethold i serie 4 skal også spille lokalopgør lørdag klokken 14 ude mod Tranum.

Holdet har spillet rigtig fint, men har haft svært ved at få bolden over det sidste stykke over målstregen, men nu skal det være efter et ufortjent nederlag i den seneste kamp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...