Teaterforeningen Skovspillene holder mandag 28. januar generalforsamling på Skovsgård Hotel.

Foreningen vil på generalforsamlingen præsentere det stykke, der skal spilles i år - og det bliver bestemt ikke kedeligt.

Ud over den helt store afsløring, er der også valg til bestyrelsen, fortæller formand for teaterforeningen, Ida Leding Larsen.

I år vil hun, Per Iversen og Allan Steffensen være afgående bestyrelsesmedlemmer. De stiller dog alle op igen, så der er en god chance for, at skovspillene fortsætte i samme gode gænge som hidtil,

De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Charlotte Møller Hansen og Randi Pedersen, som dog er udtrådt af bestyrelsen, hun erstattes inden generalforsamlingen af suppleant Jørn Otto Pedersen, som ved at træde i hendes sted som bestyrelsesmedlem ikke er på valg i år.

Dermed er kun Torben Jensen tilbage som suppleant, og det åbner muligheden for, at et nyt ansigt kan få muligheden for at få foden indenfor i foreningen.

Ud over valg af bestyrelsesmedlemmer er foreningens revisor og revisorsuppleant også på valg i år, pladser, der bestrides af Jørgen Knudsen og Connie Knudsen.

Har man forslag til nye tiltag i foreningen, kan man sende dem til teaterforeningen seneste en uge før generalforsamlingen.

Vil man gerne være med til at opføre og arrangere skovspillet, er der rig mulighed for det, fortæller Ida Leding Larsen.

Efter planen vil der være auditions i februar, men det er ikke kun skuespillere, man har brug for.

- Vi har altid brug for folk til at hjælpe med kulisser, sy tøj, make-up og meget andet, fortæller Ida Leding Larsen, der byder alle, der har lyst til at være med, indenfor i det unikke fællesskab af kreativitet, der er i teaterforeningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...