Grønt: Hjortdal-Fjerritslev Havekreds inviterer på bustur

Fjerritslev: Hjortdal-Fjerritslev Havekreds opfordrer hermed alle - såvel medlemmer som ikke-medlemmer, der er interesseret i hyggeligt samvær på tur til skønne haver, til at melde sig til denne bustur søndag den 16. juni.

Tag endelig familie, naboer og venner med, så man har nogen at dele oplevelsen med, lyder opfordringen.

Første besøg bliver til en have, der kaldes ”Hullet”. Det er Aase og Ejvind Jensens landbohave på ca. 7.000 m2, der er indpasset i et meget naturskønt, kupereret område med kildevæld og søer. Der er en badesø, 3 søer med vand- og sumpplanter og et indhegnet søområde med svaner, gæs, ænder og fisk. Plantemæssigt er haven meget alsidig med staudebede, surbundsbede og mange forskellige træer og buske, hvoraf nogle er formklippede. Der er drivhus, køkkenhave i højbede og en lille legeplads. Der er store niveauforskelle på grunden, og dette er udnyttet til at skabe en have med søer i mange niveauer, og det giver mange flotte kig ud over haven.

Rundt om i haven er der mange hyggekroge med siddepladser, hvor man kan nyde den medbragte madpakke til frokost.

Efter denne oplevelse kører bussen til en anden landbohave tilhørende Karen Marie og Kris Thorhauge. Kris er født og opvokset i Klim, så måske er der nogen, der har lyst til at genopfriske bekendtskabet fra tidligere ved denne lejlighed. Der sluttes af i denne have med bestyrelsens medbragte kaffe/te og kage.

Der er tilmelding til turen senest den 9/6, og den starter kl. 10 fra p-pladsen ved Fjerritslev kirke, oplyser Joan Josiassen, formand for Hjortdal-Fjerritslev Havekreds.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...