Socialpædagogisk bosted skifter ejer

BROVST: Aleris Omsorg overtager ved årsskiftet ejerskabet af Solskovgaard. Aftalen er underskrevet efter længere tids dialog mellem Solskovgaards nuværende ejere og Aleris Omsorg.

I en pressemeddelelse fra Aleris hedder det:

"Jacob Snedker og Rene Laursen har med stor succes opbygget specialiserede socialpædagogiske bosteder og skole, hvor børn og unge med særlige behov kan få støtte og hjælp til en god hverdag og udvikling. Netop den høje kvalitet har været afgørende for, at Aleris Omsorg har fundet Solskovgaard attraktiv. Aleris Omsorg vil med opkøbet af Solskovgaard få en solid faglig og kvalitetsmæssig platform i Jylland, som skal udgøre grundlaget for den videre udvikling af Aleris Omsorgs socialområde i Vest Danmark. Aleris Omsorg i Norge og Sverige har gennem mange år specialiseret sig på socialområdet og driver adskillige tilbud for børn, unge og voksne. Det er derfor glædeligt, at Aleris Omsorg i Danmark også bliver etableret inden for børne- og ungeområdet".

Aleris Omsorg råder i forvejen over lokaliteter på Sjælland.

- Aleris Omsorg har med stor interesse fulgt udviklingen af Solskovgaard i Nordjylland. Vi synes, at det er en spændende og innovativ tilgang og har stor respekt for den høje faglige kvalitet, som der leveres. Derfor giver opkøbet os en unik platform i Jylland, som giver mulighed for et bredere tilbud til de jyske kommuner inden for socialområdet, siger adm. direktør Miriam Toft fra Aleris Omsorg i pressemeddelelsen, hvor også Jacob Snedker udtaler sig:

- Det har været en stor beslutning for Rene (Laursen, red.) og jeg at skulle overdrage virksomheden, som Rene og Jette startede op for 27 år siden, og som jeg selv har været en del af i de seneste 20 år - først som medarbejder og siden 2006, som ejer/medejer.

- For os har arbejdet inden for børne- og ungeområdet igennem alle årene været en hjertesag, hvilket har været den største motivation for at udvikle det pædagogiske arbejde, således at børnene/de unge, har kunnet få de bedst mulige udviklingsbetingelser. Derfor er vi glade for, at jeg nu sammen med dygtige folk fra Aleris Omsorg, kan være med til at føre virksomheden videre ind i fremtiden, afslutter Jacob Snedker.

Overdragelsen til Aleris Omsorg vil ikke betyde ændringer i dagligdagen for de børn og unge samt medarbejdere, der er tilknyttet Solskovgaard.

Jacob Snedker vil fortsat varetage den daglige ledelse af Solskovgaard og får titel som Socialchef Vest i Aleris Omsorg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...