Hyggeligt: Her blev blandt andet den nye bålhytte taget i brug

Lørdag d. 29. juni holdt familiespejderne hos Øland Spejderne sommerafslutning

Denne weekend blev den nye bålhytte også taget i brug.

Bålhytten er sponseret af SE fonden. Den har været lang tid undervejs pga. forskellige leveringsproblemer. Men nu er den flotte blåhytte endelig klar til brug, fortæller Kenneth Mortensen.

Spejderne og deres forældre mødte op ved spejderhuset kl. 14.00, og der var 15 børn og voksne.

Her startede dagen med at alle skulle være indianere. Der skulle males krigsmaling i hovedet på såvel voksne om børn. Der skulle laves pandebånd til alle.

Der skulle laves lejr til natten. Såvel store som små arbejdede ihærdigt med at få teltene op.

- De fine nye telte er også sponseret af SE fonden og skulle bruges for første gang denne weekend, forklarer Kenneth Mortensen.

Som aftensmad blev der lavet pizza over bål med stor iver fra de små spejdere. Efter aftenmaden var der lejrbål inden man skulle til ro i teltene.

Søndag var der morgenmad, inden lejren blev pakket sammen. Klokken 10.00 var lejren overstået, og der blev sagt på gensyn efter sommerferien.

- Familiespejdere er hovedsageligt for børn op til skolealderen. For at barnet kan deltage skal der være en voksen med. Større børn kan også deltage, og det er ikke et krav, at de medbringer en voksen. Man mødes i weekenderne i stedet for de almindelige spejderaftner. Det er en indskoling til selve spejderlivet. Tre af de nuværende forældre fra familiespejdere starter efter sommerferien op som bæverledere hos Øland Spejderne.

Det fortæller Kenneth Mortensen.

Bæverene mødes efter sommerferien om torsdagen. Ulve og spejdere fortsat har spejderaften om onsdagen. Familiespejderne fortsætter med at møde hver anden lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...