Fejring: Anledningen var en markering af stiftelsesdagen for Tranum Aktieplantage

Tranum: 45 gæster mødte op til en hyggelig aften ved Bratbjerg Søerne som markering af stiftelsesdagen for Tranum Aktieplantage 14. juni.

Programmet begyndte med plantning af årets træ − et kastanjetræ − i mindelunden ved Bratbjergmandens og ildsjælen Gunnar Nielsens sten.

Årets træ var udvalgt af »Børn af Bratbjerg«. Hvert år udtrækkes nemlig en vinder blandt de grupper, der indbetaler et beløb for brug af Huset ved Bratbjerg Søerne, og vinderen får lov at vælge næste års træ. Udvalgt til at plante næste års træ blev foreningen Fodslaw Jammerbugten.

Aftenen fortsatte med en kort tur i området, hvor man besigtigede en rydning foran Hørslettesøen. Herefter var der samling i huset, hvor gæsterne spiste medbragt madpakke, og der blev skænket ud af »Bratbjergmandens Bjesk«, opkaldt efter den kendte naturlæge Chr. Jensen Mann.

− Vi havde efter spisningen fællessang fra Han Herred Sangbogen til harmonikamusik leveret af Niels Kraghede og fik en herlig aften med en solbeskinnet sø i baggrunden, fortæller Karl Erik Møller, der er formand for Aktieplantagens bestyrelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...