HUI Hjortdal er vokset ud af rammerne, og det sås tydeligt ved standerhejsningen, der skød forårssæsonen i gang

HJORTDAL: Lørdag i sidste uge var der standerhejsning hos HUI i Hjortdal, og det trak medlemmer i alle aldre til.

Foreningen med er nemlig en vaskeægte succeshistorie.

Men det har som konsekvens, at man er vokset ud af sine vante rammer, hvilket de mange cykler og mennesker ved forårets standerhejsning tydeligt viste.

- Vi mangler rigtigt meget et nyt multihus, da vi ikke mere kan være i det gamle, der også er i meget dårlig stand, forklarer Jacob Klit fra HUI Hjortdal/Slettestrand.

Hos HUI er man et godt stykke over 200 medlemmer i klubben, som udgør MTB, fodbold og bordtennis

- MTB udgør 158 personer, hvor rigtigt mange er unge og børn. I 2019 er der fem forskellige børnehold, hvor folk kommer langvejsfra, for at få god træning og teknikker, forklarer Jacob Klit.

- Bare i MTB sæsonen for 2019, er der 17 frivillige trænere som skiftevis hver uge underviser i forskellige ting vedr. MTB.

- Til MTB træning en normal tirsdag er der mellem 50-80 ryttere fordelt på ca. 5 hold, alt efter fremmødte, vurderer Jacob Klit.

De dårlige pladsforhold gælder ikke kun selve klubhuset.

- Generelt er alle p-pladser i Hjortdal væk så snart der er en træning eller andet i klubhuset, forklarer Jacob Klit og fortsætter:

- Det er et luksusproblem, og det ved vi, men det er faktisk et stort problem for beboere i området også, for når når der oveni MTB træning er fodbold, så er alle gader og p-pladser i byen fyldt op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...