Sport: Aftale med OK og Dagli’Brugsen har sikret de lokale hold økonomisk støtte

Tranum: - Vi er glade for aftalen med OK og Dagli’Brugsen og bruger fortrinsvis pengene til aktiviteter til vores ungdomshold, fortæller næstformanden for Tranum GF Lars Frøstrup, og han forklarer videre:

- Holdene får tilskud og støtte til mange forskellige sociale aktiviteter, så som bowlingture, hyggeaftner og overnatninger med fælles hygge og spisning med mere.

- Vores klub indgår i et samarbejde med Halvrimmen og Brovst på ungdomssiden under navnet Øster Han Herred, mens vi på seniorsiden har ca. 115 medlemmer fordelt på badminton, fodbold, hockey, petanque og tennis.

Han fortæller videre

- I hele uge 29 afholder vi vanligt Tranum Sommerfest, den er meget populær i hele området og hvert år valfarter både lokale, turister og tidligere indbyggere her til for at deltage i festlighederne. Og som lokal forening bestræber vi os meget for at handle i Dagli’Brugsen, der også altid er villige til at hjælpe os og sponsere klubben i forskellige sammenhænge.

Og det det kan tilsyneladende godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Tranum. Nu har Tranum GF modtaget godt 12.000 kr. plus moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Tranum, der udbetaler pengene.

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. ”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...