KOM!: Foreningen Asylvenner Jammerbugt, Skovsgård Hotel og Brovst Musikforsyning arrangerer stor festaften 7. februar

Der bliver masser af god stemning, højt til loftet og med masser af gode oplevelser i vente, når Skovsgård Hotel slår dørene op til Come Together Party - en stor multikulturel aften for alle, hvor asylansøgere fra acylcentrene i Brovst og Tranum er inviterede. Alle er velkomne til festen og billetter kan købes på Brovst Musikforsynings hjemmeside www.brovstmusik.dk eller ved indgangen.

Musikken leveres af det kendte nordjyske danseorkester GIRO 413 - som har eksisteret siden 1981. Giro 413 er altid i stand til at skabe en god fest, højt humør og god stemning.

Giro 413 består af Bo Larsen sang, Niels Henrik “Nuller” Stampe på guitar, olietønder og bouzuki, Henrik Skøtt på trommer, Ib Gadegaard på keybords og harmonika, Palle Asbjørn Pedersen på bas og som gæstesolist har de denne aften Jakob Mygind med på saxofon.

Billetprisen er kun kr. 80,- og inkluderet i billetprisen er et stort internationalt kaffe-kage bord i pausen, bestående af kager som mange kvinder fra asylcentrene har bagt - kager med inspiration fra deres oprindelseslande.

De tre arrangører har fire gange tidligere arrangeret lignende fester med fulde huse, fantastisk stemning og stor succes.

- Som regel har der været fuldt hus til festerne med en fordeling på ca. en tredjedel lokale danskere og to tredjedele asylansøgere fra de to centre, siger en af arrangørerne Karsten Højen.

- Men dette bliver helt sikkert sidste gang for denne type arrangement, da de to asylcentre i Jammerbugt Kommune lukker med udgangen af april, slutter Karsten Højen, der håber, at mange vil have lyst til at deltage i festen.

Arrangementet er for både børn og voksne og starter kl. 19:30 og forventes at slutte ca. kl. 21:30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...