Ny mast på Møllebakken understøtter 4G dækningen

BROVST: Telenor har netop lukket et mobilhul i Brovst, hvilket kommer til at gavne kundernes mobildækning, når de er på farten i området.

Det er aktiveringen af en ny mobilmast, som har medført at mobilsignalet er blevet styrket. Etableringen af det nye signal er med til at sikre, at kundernes kald ikke falder ud, når de befinder sig i nærheden af mobilmasten i Brovst.

Mobilmasten befinder sig på vejen Møllebakken og er blot et enkelt led i Telenors målsætning om at få lukket de ganske få mobilhuller der er tilbage i Danmark, som på nuværende tidspunkt ikke understøtter god 4G-dækning.

Det er 4G dækningen som sørger for, at kunderne kan downloade- og uploade lynhurtigt til internettet, når de er i færd med eksempelvis at tjekke mails, streame serier eller snappe billeder. Hertil bidrager det forbedrede 4G-signal til en bedre kvalitet, når kunderne fører samtaler over mobilen.

- Mobilitet er et must for vores kunder, og vi ved, at mange af vores kunder foretager flere af deres gøremål, mens de er på vej fra A til B. Med vores opsætning af nye mobilantenner sikrer vi, at kundernes kald ikke dropper, når de er på farten,” fortæller Peter Ditlev Nødbak, som er udviklingsdirektør i Telenor.

Telenors kunder vil kunne mærke det nye 4G-signal indenfor cirka 5-10 kilometers afstand fra mobilmasten. Dækningen afhænger dog af, hvilken type terræn signalet møder på sin vej. Hvis signalet møder områder med skov eller bakket landskab, vil dette kunne medføre at signalstyrken bliver formindsket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...