Torsdag den 3. januar 2019 kunne Frede Leegaard Jensen fejre sin 25 års ansættelse hos Scantool Group, ligesom Troels Knudsen den 27. januar 2019 kan fejre sin 25 års ansættelse hos Scantool Group.

Frede Jensen blev 3. januar 1994 ansat som altmuligmand og har gennem årene stået for at pasning af haverne på Øland og Brovst, vedligeholdelse af bygninger, montering af maskiner samt maling af maskiner. I dag har Frede ansvaret Scantools malerafdeling og er med til, at virksomheden hver dag kan sende produkter ud med en høj flot finish.

Troels Knudsen blev 27. januar 1994 ansat som smed og har i sine mange år hos Scantool Group repræsenteret virksomheden i Zimbabwe, Kina og Polen. I disse lande har han været med til opstart af produktion og løbende udvikling af produkterne. Troels Knudsen har igennem hans mange års erfaring, medvirket til et højt kvalitets- og serviceniveau, hvor han altid har taget ansvar og sat kundernes ønsker i fokus.

Frede og Troels fejrer deres 25 års jubilæum sammen fredag d. 25. januar ved en reception hos Scantool Group fra kl. 14 til 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...