Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor - og den 1. februar gæster han Brovst Musikforsyning for at levere varen.

Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst. Tom Donovan har i de sidste 22 år boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Med et utal af optrædener har han fået et særdeles stort publikum i Danmark og Norge og kan i dag regnes som en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen ”101 Songs and Ballads from Ireland”, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin - men han er langt fra en entertainer, der nøjes med at optræde på scenen, han er også ganske aktiv i pladestudiet. Hans nyeste albumudgivelse er fra januar 2017 med titlen Portrait, der rummer egne numre, som man sandsynligvis vil høre bidder af, godt krydret med kendte sange fra et livslangt repertoire.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...