Jeppe Møller Nielsen åbner også i Brovst

BROVST: Den 30-årige elinstallatør Jeppe Møller Nielsen etablerede for fire år siden firmaet El-Nord i Vadum. Den 1. oktober åbner han en ny afdeling i Brovst.

Jeppe Møller Nielsen startede firmaet i Vadum med to medarbejdere, og på den korte tid er antallet nu vokset til 12.

- Vi har fået et godt kundegrundlag i Brovst-området. Jeg har altid ønsket at lave en afdeling i Brovst, og jeg synes, tiden er inde nu, siger Jeppe Møller Nielsen, der er opvokset på Øland og nu bor i Brovst.

Brovst-afdelingen indrettes i en lejet hal i erhvervsbygningerne på Odinsvej. I starten bliver der to medarbejdere - Karsten Bjerg Jensen som daglig leder og Martin Dahlgaard.

El-Nord begyndte i lejede lokaler i Vadum, men i april i år købte Jeppe Møller Nielsen egen bygning på Charles Lindberghs Vej, hvor der er administration, lager og kantine. Firmaet har opgaver i næsten hele Nordjylland, men hovedområderne er Aalborg og Jammerbugt.

I Brovst-området har El-Nord i øjeblikket bl.a. opgaver på tre villaer, og firmaet har desuden fået el-entrepriserne på udvidelsen af Brovst Genbrugsplads og opførelsen af Jysk Entreprenør & Kloaks nybyggeri ved Terndrupsvej.

Rettelse: Redaktionen fik i et par omgange kaldt Jeppe Møller Nielsen for Jesper i artiklen. Det er nu rettet til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...