Verdens bedste fodboldgolfer satte ny banerekord ved Tranum

TRANUM: Gennem weekenden blev danmarksmesterskaberne i fodboldgolf afgjort i Jammerbugtens Fodboldgolf. Her var der alt fra verdensklassespillere til glade amatører, som gav sig i kast med den specielle sportsgren.

I miljøet var det største navn helt sikkert Anders Bollerup fra Herning Fodboldgolf, der er forsvarende verdensmester. Han vandt også danmarksmesterskabet i A-rækken med 12 spark ned til sin nærmeste forfølger. Efter weekenden står han også med den officielle banerekord ved fodboldgolfbanen ved Tranum.

- Allerede lørdag fik vi jo to nye banerekorder, da Anders gik første runde i 52 spark. Hos damerne kom Tanja Christiansen rundt i 60 spark, hvilket er en rekord, fortæller Erik Thomsen fra JB Fodboldgolf.

Netop Tanja Christiansen vandt A-rækken.

I B-rækken kunne alle tilmelde sig, og her viste masser af nordjyder sig fra den bedste side. Her vandt Christian Hansen fra Nordjysk Fodboldgolf i Nørhalne nemlig, mens Jeppe Nielsen - medlem i Jammerbugtens Fodboldgolf og fra Fjerritslev - indtog andenpladsen.

Der blev også dystet i doubles gennem weekenden, men det er for alvor i de almindelige singler, at æren er hos de dedikerede fodboldgolfere.

Nu står baneejeren tilbage en stor oplevelse efter besøg fra nogle af verdens bedste.

- Banen er kun lidt over to år gammel, så det var noget af en mundfuld. Men vi har så gjort mange erfaringer med de spillere, der har været oppe og prøvespille. Dem har vi spurgt til, hvordan og hvorledes vi skal gøre tingene. Det har de været gode til at hjælpe med.

- Vi er ovenud tilfredse. Vi fik mange roser fra spillerne omkring banen og dens stand, siger Erik Thomsen.

Det er den første reelle turnering på banen.

Ved turneringen fik Erik Thomsen til gengæld lovet, at JB Fodboldgolf i fremtiden vil stå for en årlig turnering, så de talentfulde fodboldgolfere kan vende tilbage.

- Jeg synes, at der er kommet meget positivt ud af det, og vi har lært meget. Så kommer turneringen ikke næste år, så starter vi op året efter, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...