Konkurrence: Imerco i Brovst inviterer til bagedage fra 19. august

En bagebølge har ramt os, og det vil de hylde i Imerco i Brovst. Derfor inviterer butikken til bagedage fra den 19. august og en uge frem, hvor de bageglade borgere kan få gode tips og vinde præmier.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco i Brovst.

Derfor sætter butikken særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Det er sjovt at se, hvor udbredt en hobby kagebagning er blevet. Det er mere in at lave alt fra bunden end at købe kagen hos bageren – men det kræver jo, at man har udstyret, og her kommer vi til undsætning, siger Line Durbahn, der er butikschef i Imerco i Brovst.

Vind bageudstyr for 7000 kroner

Udover bagedagene fejrer Imerco i Brovst også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco i Brovst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...