Business

Hvis det er ved at være tid til at skifte garageporten ud eller få opsat en for første gang, så er der nogle ting, man kan overveje inden.

Virksomhed

Bango A/S

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

86 82 20 88

E-mail

info@bango.dk

Webside

https://www.bango.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

3 typer ledhejseporte du kan få monteret derhjemme

Som en ting, skal man selvfølgelig vide, hvor man skal gå på jagt efter en ny garage, og her kan du for eksempel udnytte dig af Bango.dk, som har et stort udvalg af forskellige garageporte og ledhejseporte. Det kan dog være lidt svært at vælge, hvilken port man skal købe, og derfor er der her 3 forskellige typer ledhejseporte, du kan vælge i mellem.

1. Den klassiske

Den klassiske ledhejseport karakteriseres ved, at den rulles henad garagens tag, når den hejses op. Det betyder også, at man har mulighed for at opbevare rigtig mange ting tæt på porten inde i garagen, da selve porten ikke bruger meget plads. Det er derfor en super praktisk løsning, hvis man gerne vil have mulighed for opbevaring i garagen.

2. Rulleporten

Rulleporten adskiller sig fra den klassiske ved, at den ikke rulles op under taget med derimod op til toppen af porten. Dette kan være en fordel, hvis du har en lille garage, hvor der ikke er meget plads oppe ved taget til at rulle en port op. Porten er lavet af et tyndt materiale, hvilket gør det muligt at rulle den op i stedet for under taget. Dette kan dog være en ulempe, da det betyder, at garagen måske er mindre isoleret. Man skal derfor være opmærksom på, hvad man opbevarer i garagen.

3. En sidegående ledport

Denne type minder meget op den klassiske med undtagelse af, at porten rulles henad af væggen i stedet for taget. Dette betyder blandt andet, at man kan lave porten af et meget tungere materiale og derfor skabe bedre isolering inde i garagen. Man kan derfor overveje denne løsning, hvis man ønsker at opbevare nogle objekter, som er mere følsomme og derfor bør stå i et godt isoleret rum.