Business

Arbejder du på et lager, hvor tunge løft er en del af din hverdag?

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Derfor skal du erstatte de tunge løft med professionelt løfteudstyr

Måske oplever du ofte smerter i både ryg, nakke og skuldre, når du kommer hjem efter en lang dag? Dermed er det på høje tid, at dig og dit firma anskaffer jer professionelt løfteudstyr, så både dig selv og dine kolleger kan blive sparet for gentagende, ødelæggende løft.

Skån dig selv

Når du foretager mange tunge løft i løbet af en dag, vil din krop automatisk blive mere og mere slidt. Små løft hver dag er en ting, som ingen af os kan undvære, men hvis du ofte har f.eks. tunge kasser, plader, møbler eller lignende i hænderne, så bør du overveje at erstatte dine armkræfter med hjælpen fra et løfteudstyr. Din nakke og dine skuldre er særligt udsatte i forbindelse med tunge løft, da disse belastes ekstra hårdt. Derudover kan du også med tiden udvikle slidgigt i både knæ og hofter, hvis du ikke holder igen med de mange kilo. Sommetider kan der gå op til flere år, inden du mærker konsekvenserne af tunge løft – andre gange kan de dukke op på meget kort tid. Derudover er faldulykker heller ikke uhørt i forbindelse med tunge løft, og dette er bare endnu en grund til, du skal begynde at bruge løfteudstyr.

Mange forskellige varianter

Der findes mange forskellige varianter af løfteudstyr, som har mange forskellige formål. Et eksempel er en vakuumløfter, som gør det muligt at løfte stort set alt. Derudover er den også bevist at forhindre skade på selve emnet, som ellers kan forårsages ved manuelle løft. Teknikken med, at den suger sig fast til en overflade på et emne, er en teknik som kan anvendes mange forskellige steder.

Hvis en vakuumløfter ikke passer til lige præcis dit industri- eller lagerarbejde, findes der masser af forskellige varianter af professionelt løfteudstyr, som kan matche dine behov.