Business

Det er omfattende at skulle flytte.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. august

Gode råd til flytningen

Står du og skal flytte, så ved du, at det kræver en del planlægning, overskud såvel som overblik. I hvert fald hvis flytteprocessen skal gå så gnidningsfrit som muligt. Der er nemlig mange ting, der skal gå op i en højere enhed og mange elementer, der skal times og tilrettelægges.

Nedpakningen af dine ting

Når du skal pakke dine ting, handler det om at gøre det ordentligt for at beskytte dem mod slag og stød under flytningen. Især glaslamper, vitrineskabe med glasfronter, fladskærme, computere samt tallerkener og glas er særligt udsatte under en flytning. Derfor anbefales det at være ekstra omhyggelig med nedpakningen. Det første tip til at sikre, at dit indbo kommer sikkert frem til din nye adresse, er først og fremmest at vælge de rette materialer at pakke dine ting ind i. Mange vælger netop avispapir til at pakke blandt andet glas og tallerkener ind, men man skal huske, at avisens sværte risikerer at smitte af og sætte mærker. Derfor anbefales det i stedet at benytte sig af bølgepap eller bobleplast, som udover ikke at smitte af på dine ting, også yder en mere optimal beskyttelse.

Til computer- og fladskærme anbefales det at benytte sig at bobleplast med særlige kanter, som er udviklet særligt til at beskytte skærme.

Vælg et alternativ til det traditionelle flyttefirma

Der findes mange traditionelle flyttefirmaer, der kan hjælpe dig med alt fra nedpakningen til pålæsning af flyttevogn samt aflæsning og indflytning. Men som alle ved, så er intet gratis – og når professionelle flyttemænd skal stå til rådighed i mange timer, koster det mange penge. Derfor er der opstået et nyt marked for flyttefirmaer, som tilbyder et alternativt til de traditionelle.

Flyt med BOXIT og spar penge. Her står du selv for al pakning, pålæsning og indflytning. Til gengæld stiller BOXIT en flyttecontainer til rådighed og står desuden for at fragte containeren til din nye adresse.