Business

Et nyt medie vil forsøge at besvare alle de spørgsmål, som nybagte forældre kan have. Navnet på mediet er babyhelp.dk, og bag siden står Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou.

Virksomhed

Babyhelp.dk

E-mail

info@babyhelp.dk

Webside

https://babyhelp.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. april

Nyt medie vil hjælpe nybagte forældre

Hvilken klapvogn er bedst til mit barn? Giver det mening at købe en dyr pusletaske? Hvilke sutteflasker skal man undgå?

Ovenstående spørgsmål har rigtig mange nybagte forældre uden tvivl stillet dem selv. Som nybagt forælder fyldes ens hoved nemlig med spørgsmål. Spørgsmål, der tager afsæt i et ønske om at skabe så gode rammer som muligt for ens guldklump.

Mange af de spørgsmål, som opstår i hovederne på nybagte forældre, besvares på det nye medie babyhelp.dk, som iværksætterne Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou står bag.

Ideen til siden fik drengene, da den ene af dem, Casper, blev far til en lille søn for et års tid siden.

“Det var voldsomt fedt, spændende, grænseoverskridende og overvældende at blive far. Man kommer til at elske det lille væsen så ubeskriveligt højt, og man vil så gerne gøre alting rigtigt. Derfor spørger man nettet, hver eneste gang man er den mindste smule i tvivl om et eller andet. Det gjorde min kæreste og jeg i hvert fald, og jeg antog og antager, at alle andre nybagte forældre gjorde og gør det samme,” forklarer Casper Ellam Schou.

Kommer drengene nogensinde i mål med siden?

Drengene har arbejdet intenst på babyhelp.dk i et halvt års tid efterhånden, og siden har efterhånden taget rigtig fin form. Den trækker også en del besøgende til, og alting går planmæssigt. Trods det intense arbejde mener de dog ikke, at de er i nærheden af at være i mål med projektet.

“Antallet af spørgsmål, som nybagte forældre kan have, er virkelig, virkelig højt. Derfor går der nok også rigtig, rigtig lang tid, før vi er i mål med projektet. Måske kommer vi aldrig i mål. Jeg forestiller mig nemlig, at der hele tiden vil komme nye spørgsmål til, i takt med at samfundet udvikler sig, og nye problemstillinger opstår, og hvis vi fortsat skal være relevante og aktuelle, er det nødvendigt, at vi får besvaret de nye spørgsmål,” fortæller Casper Ellam Schou.

Mange produktguides

Når man får en baby, skal man ud og investere i en masse produkter til denne. Det være sig ting som en klapvogn, et puslebord samt en pusletaske.

En stor del af artiklerne på babyhelp.dk beskæftiger sig med sådanne produkter og har til hensigt at klæde forbrugerne på, så de investerer i de rette produkter.

“Vi har brugt rigtig meget tid på at researche os frem til, hvilke produkter der er bedst. Med afsæt i vores research har vi lavet lister med de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Alt sammen serveret i et letforståelig sprog på en overskuelig måde. Vi håber meget, at vores mange produktguides hjælper nybagte forældre med at gøre en masse fornuftige handler, og at de får fat i produkter, som de og deres baby virkelig bliver glade for,” afslutter Casper Ellam Schou.