Business

Hvis du ikke er bekendt med ordet permeabilitet, så frygt ej – der er uden tvivl andre i samme båd. Det kan dog være fornuftigt at lære ordets betydning af flere årsager, da det kan vise sig som et nøgleord for dig og mange andre boligejere i både privat- og erhvervsmæssig sammenhæng.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. marts

Potent permeabilitet – hvad er det?

Permeabilitet kan mere eller mindre groft oversættes til en måleenhed for et givent materiales gennemtrængelighed, og hvis du læser med i det nedenstående, kan du blive klogere på, hvorfor ordet potentielt kan have betydning for dig som privat bolig- og haveejer eller i erhvervsmæssig sammenhæng, når det gælder udearealer.

Permeabel belægning

Hvis terrassen, indkørslen eller parkeringspladsen skal fungere optimalt, er det nødvendigt med en optimal belægning. Denne kan bestå af mange forskellige materialer og løsninger, blandt andet i form af dekorative belægningssten, som er blevet mere og mere populære blandt danskerne. Belægningen kan imidlertid også have form af græsarmering, som især anvendes i forbindelse med trafikkerede overflader.

Græsarmeringen er en effektiv permeabel belægningsløsning, da græsset mellem belægningsstenene sikrer en stor grad af vandgennemtrængelighed, hvorfor det pågældende areal med græsarmering også har en fuldkommen naturlig dræningsproces.

Regnvandet siver således ned gennem jorden uden nødvendighed for kloakering, hvilket også er en mere bæredygtig løsning til eksempelvis indkørsel eller parkeringsplads.

Fordelagtigt på flere måder

En permeabel belægningsløsning som græsarmering kommer med flere fordele. Foruden at tage sig godt ud rent visuelt, hvor det grønne græs spiller sammen med den rå beton, sikrer græsset samtidig et ganske kørefast underlag, som bildækkene lettere kan fange og holde fast i. Desuden er vedligeholdelsesarbejdet stort set ikkeeksisterende.

Permeabilitet i forbindelse med belægning sikrer dig altså både bæredygtighed, æstetik og funktionalitet, hvorfor græsarmeringssten kan vise sig at være den helt rette investering for dig.

Hvis du er interesseret i at vide mere om permeabilitet og permeablebelægninger, kan du med fordel følge linket her for en bredere beskrivelse af permeabilitet.