Business

Det er vigtigere end aldrig før at passe på vore grønne jord, og det har medført, at klimadebatten er på sit største for tiden.

Virksomhed

Blue Energy

Telefon

70 28 40 00

E-mail

kundeservice@blueenergy.dk

Webside

https://www.blueenergy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juni

Tænk over hvilken form for strøm, der kommer ud af dine stikkontakter

Virksomheder forsøger at omstille sin produktion og produkter til at være klimavenligt, og politikerne taler om klima afgifterne, men mange af os almindelige borgere undrer sig nok over, hvad de kan gøre udover at sortere affald og tage kortere bade?

En af de mange ting, som du kan gøre, er at omstille din strøm til mere bæredygtig strøm, hvor alt du skal gøre er potentielt at skifte el-udbyder. Du kan for eksempel hos Blue Energy Denmark få bæredygt og klimavenlig strøm ud gennem stikkontakterne.

Sort eller grøn strøm?

Strømmen, som kommer ud af vores stikkontakter, er primært sort energi, som er produceret på fossile brændstoffer. Det er svært at komme uden om, at fossile brændstoffer på længere sigt ikke er holdbar løsning for vores klima, og det er derfor et stort problem, at 80 procent af den globale el kommer fra sort energi.

Flere og flere mennesker mener også at vores verden burde køre rundt på grøn energi. En undersøgelse lavet af Ørsted viser, at 82 procent af verdens befolkning, tror på, at verden skal drives af bæredygtig energi.

Grøn energi er en betegnelse for energi, der er produceret ved hjælp af bæredygtige metoder. Dette kan indebære sol og vind energi, da dette medfører, at der udslippes minimal CO2 under produktionen af energien. Fordelen ved grøn energi er, at den er vedvarende, og betyder at, vi aldrig løber tør for den.

Hvad kan du så gøre?

Hvis du ønsker at skifte din sorte energi ud med grøn energi, behøver du ikke erhverve dig en vindmølle i baghaven eller sætte solceller på taget, men bare overveje hvilket elselskab, som du benytter dig af.

Det er ikke muligt 100 procent at få grønt omstillet energi, men det er klart en fremgang at finde et elselskab som investerer i klimavenlige og bæredygtige tiltag. Der er heldigvis kommet stigende tiltag af bæredygtige energiselskab over de seneste år, hvor blandt andet Blue Energy tilbyder en lang række energivenlige muligheder og aktivt investerer i sol- og vindenergi.

Takket være flere aktive spillere på energimarkedet, så er prisen på grøn strøm faldet på de seneste par år, og alt efter selskabet kan man i nogle tilfælde være heldig at spare penge på at omstille sig til grøn strøm.

Nye spillere på energimarkedet

En af de nye spillere på markedet er førnævnte Blue Energy Denmark, som for nyligt kom på verdenskortet, da virksomhedens medstifter Mads Andreas Olesen kom på Forbes ‘30 under 30’-liste for unge iværksættere.

Virksomheden, Blue Energy Denmarks, vision er at give danskerne et grønt alternativ til den sorte strøm, og bringe klimaforandringer ned på øjenhøjde med den enkelte borger, som nu også kan få et økonomisk incitament for den gode gerning mod moder jord