Business

Om du er ejer af et større landbrug eller nyder fritiden som hobbylandmand, så er en ting sikkert. Du har brug for professionelt udstyr til at holde marker og enge flotte.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Velplejet græs kræver professionelt udstyr

Der findes mange gode maskiner på markedet, og vælger du en rotorklipper til traktor, kan du være sikret topprofessionel trimning af dine græsarealer.

Vælg den rigtige rotorklipper

Der er mange aspekter, der spiller ind, når det kommer til valg af den ideelle rotorklipper til traktor. Fælles for dem er, at de alle er særdeles velegnede til forholdsvist flade arealer uden store ujævnheder som eksempelvs træstubbe, grene og lignende. Du kan blandt andet overveje følgende:

Motor: Hvor stor en motor, du bør vælge afhænger af, hvor langt græsset bliver, inden du klipper det og hvor store arealer, der er tale om. Jo større motor, des større ydekraft.

Klippebredde: Der er også stor forskel på klippebredden hos de forskellige rotorklippere til traktor. Det kan derfor være godt at tænke over, hvor store arealer, du skal klippe. Køber du en rotorklipper med en stor klippebredde, skal du selvsagt bruge færre omgange og dermed kortere tid på at blive færdig med arbejdet. Når det er sagt, er det væsentligt at have i mente, hvor meget plads du har til opbevaring af maskinen.

Køb brugt og sæt dit eget klimaaftryk

Genbrug har aldrig været mere populært, end det er nu. Folk køber brugte møbler, biler og tøj som aldrig før. Men hvorfor stoppe her? Kan du lide den bæredygtige tankegang og – nå ja – at spare en ekstra skilling, så er det oplagt at se efter en brugt rotorklipper til traktor. Der findes nemlig også et stort udvalg af brugte maskiner på markedet. Hvis du bruger lidt tid på research, inden du køber din næste rotorklipper til traktor, kan du muligvis gøre et godt kup.